Personal Portobello Pizza
Osobisty Portobello Pizzan jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 16G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 901 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka oliwek, grzyby portobello, kiełbasa pepperoni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Personal Portobello Pizza, Pizza Osobista, oraz Personal Polenta Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Umieścić grzyb na blasze do pieczenia i piec przez 5 minut w nagrzanym piekarniku.
Wyjąć z piekarnika i rozprowadzić sos spaghetti w filiżance Kapturka. Top z serem, oliwkami, pepperoni i czosnkiem.
Piec przez dodatkowe 20 minut, lub aż ser topi się i złocisty.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 85 dolarów.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.