Perfect Pressure Cooker Pot Roast
Perfect Pressure Cooker Pot Roast może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 487 kalorii, 44g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sos sałatkowy mix, brown gravy mix, bulion wołowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Idealne Risotto do szybkowaru Wolfgang Puck, Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, oraz Szybkowar Garnek Pieczeń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać olej w szybkowarze na średnim ogniu z otwartą pokrywą. Pieczeń brązową ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju.
W małej filiżance lub misce, wymieszać włoski sos sałatkowy mix, Ranch dressing mix, i sos mix.
Posypać je równomiernie na pieczeń.
Wlać bulion wołowy i dodać posiekaną cebulę.
Uszczelnij i Zablokuj szybkowar i gotuj na dużym ogniu, aby zbudować ciśnienie, aż wskaźnik zabrzmi (gwizdy kopalni). Zmniejsz temperaturę do średniej i gotuj przez 45 minut.
Wyjąć z ognia i odstawić na 5 minut. Uruchom pod zimną wodą, aby uwolnić ciśnienie przed rozszczelnieniem pokrywy. Możesz użyć soków jako au jus, lub zagęścić mąką lub skrobi kukurydzianej, aby pyszny sos.