Peppery Turkey Scaloppini

Peppery Turkey Scaloppini
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Peppery Turkey Scaloppini może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, soli, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Peppery Herbed Turkey Polędwica, Pieprzna Grillowana Pierś Z Indyka, oraz Kurczak Scaloppini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek i 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 3 do 5 protokół, lub aż zmięknie. Przesunąć cebulę na bok patelni i dodać jeszcze 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Indyka przyprawiamy solą i 1/2 łyżeczki pieprzu i dodajemy do patelni. Włączyć ogień do średniej wysokości i gotować indyka, aż rumiane z obu stron, o 4 protokół w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Cała TurcjaCała Turcja
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przełożyć indyka na talerz i przykryć luźno folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Dodać bulion z kurczaka, ocet, a pozostałe 1/2 łyżeczki pieprzu na patelnię z cebulą. Włączyć ciepło do wysokiej i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz jest zmniejszona o połowę, 5 do 7 minut. Zmniejszyć ogień do średniego i ubić pozostałe 2 łyżki masła, 1 łyżka stołowa na raz. Powrót indyka, wraz z nagromadzonymi sokami, na patelnię i gotować, obracając od czasu do czasu, aż gotowane przez, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
OcetOcet
MasłoMasło
PieprzPieprz
Cała TurcjaCała Turcja
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
6
jeszcze trochę.
7
Jeśli możesz dostosować Młynek Do Pieprzu, im grubiej zmielony pieprz, tym lepiej dla tego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Młynek Do PieprzuMłynek Do Pieprzu
8
Smak
9
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
10
Od Deen Bros. Take it Easy Jamie Deen, Bobby Deen i Melissa Clark Copyright (c) 2009 by Jamie Deen, Bobby Deen i Melissa Clark Published by Ballantine Books.Jamie i Bobby Deen dorastali w Georgii-najpierw w Albany, a następnie w Savannah–i, jak wielu Południowców, zawsze uważali gotowanie i jedzenie za dużą część swojego życia. Kiedy ich matka, Paula Deen, założyła w 1989 r.firmę z dostawami kanapek, chłopcy zajęli się dostawami. Gdy firma rozrosła się w restaurację Lady, nadal pomagali. W 1996 roku trio otworzyło restaurację Lady & Sons, która odniosła ogromny sukces. Od tamtej pory nie oglądali się za siebie. Regularnie pojawiają się w Good Morning America ABC i mają własny program sieci żywności, Road Tasted.Melissa Clark pisała dla "The New York Times", "Food & Wine", "Travel & Leisure" i "Real Simple".
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn