Peppery Pork Biscuits
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Peppery biszkopty wieprzowe spróbować. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 71 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz olej roślinny, dżem z cebuli figowej, polędwicę wieprzową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieprzna Pieczeń Wieprzowa, Peposo (Peppery Pork Gulasz), oraz Pieprzny Makaron Wieprzowy Cajun dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń srebrną skórę z polędwicy, pozostawiając cienką warstwę tłuszczu.
Pokrój polędwicę na kawałki o grubości 1 cala.
Umieść każdy kawałek między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 1/8 do 1/4 cala, za pomocą wałka do ciasta lub płaskiej strony młotka do mięsa.
Wymieszać razem mąkę, mąkę kukurydzianą, pieprz i 1/2 łyżeczki. sól w płytkim naczyniu.
Posypać obie strony wieprzowiny pozostałą 1/2 łyżeczki. sól. Pogłębiać w mieszaninie mąki, wytrząsając nadmiar. Zanurz w mleku i ponownie zanurz w mieszance mąki.
Smażyć wieprzowinę, w 2 partiach, w gorącym oleju na patelni żeliwnej 12-calowej na średnim ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Odcedzić na stojaku drucianym nad ręcznikami papierowymi.
Podawać na herbatnikach z dżemem.