Peppermint Divinity Bars
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Peppermint Divinity Bars spróbować. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 115 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Mieszanka mąki, ekstrakt z wanilii, ekstrakt z mięty pieprzowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Peppermint Divinity Bars, Batony Owsiane Miętowe, oraz Batoniki Czekoladowo-Miętowe.
Instrukcje
Wymieszać razem 3 pierwsze składniki.
Split Vanilla bean; zeskrobać nasiona do miski wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego.
Dodać masło i 1 szklanka cukru; beat na średniej prędkości 2 minuty lub aż kremowy.
Dodać mieszankę mąki; ubijać do wymieszania.
Dolna linia i boki 13 - x 9-calowy patelni z pergaminem papieru, pozwalając 2 do 3 cali, aby rozszerzyć na boki; lekko posmarować papier pergamin. Wciśnij ciasto na dno przygotowanej patelni.
Piec w 375 przez 20 minut lub do momentu, aż brzegi będą złociste.
W międzyczasie wymieszaj syrop kukurydziany, 1/4 szklanki wody i pozostając 1 szklankę cukru w małym rondlu na dużym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować, bez mieszania, aż termometr cukierkowy zarejestruje 250 (7 do 8 minut).
Podczas gdy syrop gotuje, ubij białka na średniej prędkości, używając nasadki trzepaczki, aż do spienienia.
Gdy syrop osiągnie 250, ubij białka ze średnią prędkością, aż do uzyskania miękkich pików. Podczas pracy miksera stopniowo dodawać gorący syrop do białek. Zwiększ prędkość do wysokiej; bij, aż utworzą się sztywne szczyty. (
Mieszanina powinna być nadal ciepła.)
Dodaj ekstrakty wanilii i mięty pieprzowej i ubijaj na średniej prędkości, aż się połączą. Złożyć w 1/2 Puchar mięty pieprzowej cukierki.
Pracując szybko, rozprowadź mieszaninę na ciepłej bazie ciastek, używając noża do masła lub szpatułki offsetowej.
Posypać pozostałymi 1/4 szklanki zmiażdżonych mięt pieprzowych i ostudzić.
Wyciągnij mieszankę z patelni, używając boków pergaminu jako uchwytów; pokrój na 32 paski.