Peppered Flank stek i Salsa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Peppered Flank stek i Salsan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś sól, pomidor, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do valentin day. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Peppered Flank Steak, Peppered Flank Steak, oraz Peppered Flank Steak.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce. Mieszankę przypraw Rub równomiernie po obu stronach steku.
Umieść stek na stojaku grillowym pokrytym natryskiem; grilluj 6 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Połącz 1 1/2 szklanki pomidora i pozostałe składniki.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym winem, którego możesz spróbować, Jest Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.