Pepper Coulis

Pepper Coulis
Pepper Coulis może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 22 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 7 i kosztuje 41 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka pieprzu cayenne, oliwa z oliwek, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Smażone na patelni ravioli Hummus z Coulis z czerwonej papryki, Pieczony Strudel Warzywny Z Coulis Z Czerwonej Papryki, oraz Papryka-Crusted Przegrzebki Z Pieczoną Czerwoną Papryką Coulis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opłucz 1 czerwoną lub żółtą paprykę (około 10 oz.); pat dry. Ustaw pieprz w 9-calowy ciasto lub ciasto patelni i broil 3 do 4 cali od ciepła, obracając w razie potrzeby, aż zwęglone ze wszystkich stron, o 15 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
2
Ochłoń. Za pomocą małego, ostrego noża usuń i wyrzuć skórę, łodygę i nasiona. Grubo posiekać pieprz i umieścić w blenderze lub robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Dodać 1 łyżkę wody i 1 łyżeczkę oliwy z oliwek; wirować, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Dodaj sól i cayenne do smaku. Jeśli coulis jest grubszy niż pożądany, cienki z 1 do 2 łyżek więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia28
Magazyn