Pepper & Cheese Quesadilla-Grillowana

Pepper & Cheese Quesadilla-grillowane może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 442 kalorie, 22g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, papryka jalapeno, częściowo odtłuszczone ser mozzarella, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Spróbuj Ham & Cheese Quesadilla W / Red Pepper Hummus, Grillowana cukinia, fasola i ser quesadilla, oraz Thanksgiving Leftovers Quesadilla (3-Serowy Indyk Z Żurawiną I Szałwią Quesadilla) dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Lemelson Meyer Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 47 dolarów za butelkę.
![Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir]()
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer 2014 łączy owoce zbierane zarówno na początku, jak i na końcu zbiorów, aby uzyskać pikantne, aromatyczne wino, które łączy czerwoną wiśnię i śliwkę z woodsmoke, estragonem, potpourri i crème brulee. Podniebienie jest świeże i gładkie, z ciemną przyprawą przenoszoną przez mnóstwo czerwonych owoców do długiego, delikatnie zbalansowanego wykończenia. Jest to młode wino, które przybiera na wadze w ciągu następnego roku i z wdziękiem starzeje się przez ponad 10 lat.