Pepita-Pieczony Dip Tomatillo

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Pepita-pieczone Tomatillo dip spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 281 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka oliwy z oliwek, sól, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj 10 Top Tomatillo s i pieczona Tomatillo i zielona oliwkowa Salsa, Pieczone Krewetki Z Pesto Pepita, oraz Pieczona marchewka pilaw Wieloziarnisty z pesto Pepita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić Tomatillo w małej patelni i broil 4 do 6 w. od ciepła, obracając raz, aż skórki są lekko zwęglone, 5 do 8 minut.
W małej, ciężkiej patelni na średnim ogniu, toast nasiona dyni, aż złoty kolor, 2 do 4 protokół.
W blenderze lub robocie kuchennym, wir Tomatillo, pestki dyni, czosnek, sok z cytryny, oliwa z oliwek, kolendra i sól do połączenia, ale nadal lekko grube.
Zeskrobać do małej miski lub tykwy; dodać więcej soli do smaku.