Pepe ' s Cafe Key Lime Pie

Pepe ' s Cafe Key Lime Pie
Pepe Cafe Key Lime Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 85 centów za porcję. Jeśli masz cukier, zmielony cynamon, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 19%. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, Pepe ' s Cafe Key Lime Pie, oraz 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce, wymieszać razem okruchy krakersy graham, cukier, i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
CynamonCynamon
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Skropić roztopionym masłem i wymieszać, aż dobrze się połączą. Naciśnij mieszaninę równomiernie na dnie i po bokach 9-calowego talerza ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Piec, aż zestaw i złoty kolor, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Zostaw włączony piekarnik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
1
W misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki lub w dużej misce miksera z trzepaczką lub mikserem ręcznym ubij białka, aż utrzymają sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Mikser StojącyMikser Stojący
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
2
W dużej misce wymieszać żółtka i słodzone mleko skondensowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodać sok z limonki i ubijać do połączenia. Delikatnie złóż około 1/3 białek, aby rozjaśnić mieszaninę, a następnie dodaj pozostałe białka i złóż, aż do równomiernego połączenia. Delikatnie rozprowadzić mieszaninę w wstępnie upieczonej skorupie i piec, aż tylko ustawić w środku, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Przenieść do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia, a następnie schłodzić w lodówce co najmniej 2 godziny przed podaniem. Zrób z wyprzedzeniem: ciasto można piec i przechowywać, przykryć, w lodówce, do 3 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
1
W średniej misce połącz śmietanę z cukrem i ubijaj do uzyskania miękkich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Ciasto pokroić w plasterki i na wierzchu polać bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn