Penne z ricottą, rukolą i bazylią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 641 kalorii, 30g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, makaron penne, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 50 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pesto Rukolowo-bazyliowe z orzeszkami pinii, parmezanem i ricottą, Czosnek bazylia krewetki z Penne w pikantnej bazylii Marinara, oraz Penne z wołowiną i rukolą.
Instrukcje
1
Przynieś duży garnek dobrze osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Gotować makaron w wodzie, aż al dente, o 11 protokół. Rezerwa około 1/3 szklanki wody do gotowania i odsączyć makaron.Tymczasem, w dużej misce, wymieszać ricotta, Parmigiano, 1 Tbs. oleju, Skórki, 1 / 2tsp. sól i 3/4 łyżeczki. pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
Przez Ciasto
8 (U-12) Krewetek
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala