Penne Z Ricottą, Rukolą I Bazylią

Penne Z Ricottą, Rukolą I Bazylią
Penne z ricottą, rukolą i bazylią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 641 kalorii, 30g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, makaron penne, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 50 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pesto Rukolowo-bazyliowe z orzeszkami pinii, parmezanem i ricottą, Czosnek bazylia krewetki z Penne w pikantnej bazylii Marinara, oraz Penne z wołowiną i rukolą.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek dobrze osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Gotować makaron w wodzie, aż al dente, o 11 protokół. Rezerwa około 1/3 szklanki wody do gotowania i odsączyć makaron.Tymczasem, w dużej misce, wymieszać ricotta, Parmigiano, 1 Tbs. oleju, Skórki, 1 / 2tsp. sól i 3/4 łyżeczki. pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Przez CiastoPrzez Ciasto
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Podgrzać Pozostałe 1 Tbs. olej w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać rukolę i bazylii i 1/2tsp. sól i gotować, podrzucając szczypcami, aż tylko zwiędnie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
4
Przenieść mieszaninę rukoli do miski z ricottą i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Przez CiastoPrzez Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać gorący makaron do mieszaniny ricotta i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
6
Dodaj zarezerwowany płyn do gotowania w razie potrzeby, aby zwilżyć makaron. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
7
Podawać, podając więcej Parmigiano przy stole. Propozycje serwowania rozpocznij posiłek od aBasic Bruschetta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1
Kalorie
1
430, tłuszcz
2
13, Kalorie Tłuszczowe
1
120, Tłuszcze Nasycone
2
5, białko
3
18, Tłuszcz Jednonienasycony
4
5, węglowodany
5
500, Cholesterol
6
25, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
59, Tłuszcz Wielonienasycony
2
5, sód
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia76
Magazyn