Penne z pomidorem i wędzonym serem
Penne z pomidorem i wędzonym serem to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 385 kalorii, 14g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sosu do makaronu alfredo, pomidorów w puszkach, makaronu penne i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Penne z pomidorowym Pesto i wędzoną mozzarellą, Pieczone pomidory Penne z kozim serem, oraz Penne z sosem pomidorowym, boczkiem i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 1 1/2-quart zapiekanka z gotowania sprayu. Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać pomidory do wrzenia. Zmniejsz ogień do średniego; gotuj odsłonięte 6 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż płyn odparuje.
W rondlu 2-quart, podgrzać sos Alfredo na średnim ogniu, aż się ogrzeje. Wymieszać z serem do rozpuszczenia.
Wymieszać sos, makaron i pomidory.
Piec odkryte około 30 minut lub aż gorące w centrum.