Penne z pieczonymi warzywami i kozim serem
Penne z pieczonymi warzywami i kozim serem to Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukinii, bazylii, squasha i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Pieczone pomidory Penne z kozim serem, Penne z wolno pieczonymi pomidorkami Cherry i kozim serem, oraz Sałatka z pieczonych szparagów i pomidorów Penne z kozim serem.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Połączyć squash i następne 7 składników (squash przez czosnek) w dużej misce; wrzucić dobrze do herbu. Ułóż warzywa w jednej warstwie na patelni z galaretką.
Piec w 475 przez 20 minut lub aż zbrązowieje, mieszając po 10 minutach.
Ocet skropić warzywami; dobrze wrzucić.
Połączyć makaron, mieszanka warzywna, kozi ser, bazylia, i tymianek w dużej misce; wrzucić dobrze.