Penne z pancettą i pieczarkami
Penne z Pancettanem i grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 600 kalorii. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś przyprawy, makaron penne, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Penne Con Funghi E Melanzane (Penne z grzybami i bakłażanem), Penne Z Dynią I Pancettą, oraz Penne z Pancettanem i suszonymi pomidorami.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić i odstawić. Tymczasem, gotować pancetta w dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane, ale nie chrupiące, o 5 protokół.
Osuszyć na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu i odstawić.
Wlać smar pancetta z patelni, i dodać masło. Zwiększyć ciepło do średnio wysokiego i wymieszać pokrojone grzyby. Gotować i mieszać, aż grzyby zmiękną i uwolnią płyn.
Dodać mielony czosnek, i gotować 2 Więcej minut. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, a następnie wymieszać śmietanę i włoską przyprawę. Dusić, aż sos lekko zgęstnieje.
Do podania wrzucić ugotowane penne z sosem i posypać parmezanem.