Penne z pancettą, szpinakiem i maślaną polewą
Penne z pancettą, szpinakiem i maślaną okruchami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, chleb, penne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka ze szpinakiem i porem z dodatkiem okruchów Roquefort, Zapiekanka Ze Szpinakiem I Porem Z Dodatkiem Okruchów Roquefort, oraz Polewa Z Fasoli Maślanej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić chleb w robocie kuchennym; puls 10 razy lub aż grube okruchy środka 4 filiżanki; odstawić.
Podgrzać duży rondel nonstick na średnim ogniu. Płaszcz w sprayu do gotowania.
Dodaj pancetta, cebula, i czosnek; smażyć 5 minut lub aż cebula będzie miękka. Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Umieść mąkę w małej misce; stopniowo dodaj 3/4 szklanki mleka, mieszając, aż będzie gładka.
Dodać mieszankę mąki, pozostałe 3 szklanki mleka i pół na pół na patelnię; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 minuty lub aż gruby, stale mieszając.
Dodaj szpinak; gotuj 1 minutę.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z serem, solą i pieprzem, mieszając, aż ser się rozpuści.
Umieścić makaron w dużej misce.
Dodać mieszaninę sos do makaronu; wrzucić dobrze. Wymieszać łyżkę do naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Połączyć bułkę tartą i masło; wrzucić dobrze.
Posypać mieszaniną makaronu.
Piec w 425 przez 6 minut lub aż okruchy są lekko rumiane.