Penne z kalmarami i Malwazją

Penne z kalmarami i Malwazją
Penne z kalmarami i Malvasia może być dobrym przepisem na poszerzenie pola przepisu na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 36g białka, 18g tłuszczu i w sumie 786 kalorii. Ten bezmleczny i pescatarian przepis serwuje 4 i kosztuje $3.97 za porcję. Jeśli masz pod ręką wino malvasia, pomidory śliwkowe, makaron penne i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kalmary Wigilijne / kalmary w Umido per la Vigilia di Natale, Penne z sosem pomidorowo - słodko-pieprzowym (Penne Saporite "Il Frantoio"), oraz Penne all ' Arrabbiata (Spicy Penne) z nową stacją Lewis Sangiovese dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zagotuj 6 litrów wody i dodaj 2 łyżki soli. Na patelni do smażenia od 12 do 14 cali rozgrzej oliwę z oliwek na średnim ogniu, aż do wędzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj pietruszkę i cebulę i gotuj, aż zmiękną, ale nie zrumienią się, około 6 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj pomidory i ostrą paprykę i gotuj, aż się zepsują, około 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4
Dodaj kalmary i Malvasia, dopraw solą i pieprzem, wymieszaj i zdejmij z ognia. Gotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu, aż będzie al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
KałamarnicaKałamarnica
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
5
Dobrze odcedź i wlej gorący makaron na patelnię kalmarów. Wróć do ognia i wrzuć, aż dobrze się pokryje, a kalmary będą całkowicie nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Wlać do rozgrzanego naczynia do serwowania, posypać tostowaną bułką tartą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn