Penne Z Homarem, Kukurydzą, Cukinią I Rukolą

Penne z homarem, kukurydzą, cukinią i rukolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 48 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rukoli, imbiru, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Penne ze smażoną cukinią, słonecznymi Złotami i rukolą, Pieczone Penne z cukinią, kukurydzą i bazylią, oraz Penne z homarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij zlew lodowatą wodą. W garnku, połączyć cebulę, marchew, liście laurowe, czosnek, imbir, Skórka, i pieprz z 8 szklanki wody; przykryć i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj homary, przykryj i gotuj 8 minut po powrocie wody do wrzenia.
Usuń homary, rezerwując płyn; przenieś do łaźni lodowej.
Gdy homary są wystarczająco chłodne, aby poradzić sobie, odłam ogony i pazury od ciała; otwórz się, aby usunąć mięso. Odstaw mięso na bok.
Dodaj ciała i puste muszle do zarezerwowanej cieczy; wróć do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Odcedzić przez drobne sito; wyrzucić ciała stałe. Powrót cieczy do garnka; gotować na średnim ogniu, aż zmniejszy się do 1 szklanki, o 45 protokół.
Mięso z ogona homara i pazura pokroić na kawałki wielkości ugryzienia; odstawić na bok.
Doprowadzić rondel 5-quart osolonej wody do wrzenia, i gotować makaron aż al dente, o 7 protokół.
Odcedzić w durszlaku i odstawić.
Cebulę pokroić w 1/8-calowe kliny; usunąć rdzeń.
Cukinię pokroić wzdłuż na ćwiartki i poprzecznie na kawałki 1/2 cala.
Podgrzej niskostronny rondel 6-quart pokryty oliwą z oliwek w sprayu do gotowania na średnim ogniu, aż do bardzo gorącego.
Dodać cebulę i czosnek; zmniejszyć ogień do średnio niskie. Gotować, aż cebula są przezroczyste, o 3 protokół.
Dodać cukinię; gotować do miękkości, o 7 protokół.
Dodaj kukurydzę, zarezerwowane mięso homara, gotowany makaron, zarezerwowany płyn, rukolę i majeranek; wymieszaj, aby połączyć. W razie potrzeby wymieszać parmezan; podawać.