Peklowany Chleb Żytni Wołowy
Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 134 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Mieszanka melasy, Deli peklowana wołowina, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Duński Chleb Żytni, Duńska Owsianka Żytnia (Øllebrød), oraz Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni do chleba umieść pierwsze dziewięć składników w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz podstawowe ustawienie chleba. Wybierz kolor skorupy i rozmiar bochenka, jeśli jest dostępny.
Piec zgodnie ze wskazówkami maszynki do chleba (sprawdzić ciasto po 5 minutach mieszania; w razie potrzeby dodać 1 do 2 łyżek wody lub mąki).
Tuż przed ostatecznym ugniataniem (twoja maszyna może to wyraźnie zasygnalizować) dodaj ser szwajcarski i peklowaną wołowinę. Przechowywać w lodówce resztki.