Peklowana wołowina z kapustą Reuben
Przepis peklowana wołowina i kapusta Reuben może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 3 godziny i 25 minut. To danie główne ma 2183 kalorie, 128G białka, oraz 105 g tłuszczu na porcję. Na 11,93 zł za porcję, ten przepis okładki 81% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz tysiąc Wyspa dressing, marynowanie przyprawy, mostek wołowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Reuben Kalafior Peklowana Wołowina Hash, Instant Pot Corned Beef and Reuben Sandwich, oraz Strona główna peklowana wołowina na kanapce Reubena dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać wywar do dużego 4-galonowego garnka na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia.
Dodaj przyprawę do marynowania, czosnek, liście laurowe i goździki. Zmniejszyć ogień do średniej, następnie dodać wołowinę i kapustę gotować na wolnym ogniu do miękkości, 3 godziny. Doprawić solą i pieprzem.
Peklowaną wołowinę pokroić w cienkie plastry na ziarno. (Powinno to dać około 30 plastrów.) Pokroić 2 kliny kapusty cienko.
Masło 1 stronie kromki chleba i brązowy na ciepłej patelni lub dużej patelni nonstick. Na każdą kromkę chleba nałożyć 1 plasterek sera, a następnie sos Thousand Island dressing.
Dodać plastry wołowiny do połowy chleba, a kapusta do pozostałych kromek chleba. Kontynuując brązowienie chleba przez 2 do 3 minut, a następnie złożyć kanapki. Rozgrzej zmontowane kanapki na patelni lub rozgrzanym piekarniku 350 stopni F.