Peklowana wołowina z kapustą I

Peklowana wołowina i kapusta może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 907 kalorii, 51g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Jeśli masz kapustę, marchew, mostek wołowy z peklowaną wołowiną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Najlepsza peklowana wołowina ' N ' kapusta, Peklowana wołowina z kapustą, oraz Peklowana wołowina z kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć peklowaną wołowinę do dużego garnka lub holenderskiego piekarnika i zalać wodą.
Dodaj paczkę przypraw, która przyszła z peklowaną wołowiną. Przykryć garnek i doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu. Dusić około 50 minut na funcie lub do miękkości.
Dodać całe ziemniaki i marchew i gotować, aż warzywa będą prawie miękkie.
Dodać kapustę i gotować jeszcze 15 minut.
Usuń mięso i pozostaw 15 minut.
Umieścić warzywa w misce i przykryć.
Dodaj jak najwięcej bulionu (płyn do gotowania zarezerwowany w holenderskim piekarniku lub dużym garnku), jak chcesz. Pokroić mięso w poprzek ziarna.