Peklowana wołowina z kapustą

Peklowana wołowina z kapustą
Przepis peklowana wołowina i kapusta są gotowe w około 12 godzin i 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 8. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 460 kalorii, 33g białka, oraz 18g tłuszczu. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla dzień św. Patryka. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka majeranku, mostek, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Peklowana Wołowina Z Kapustą, Peklowana wołowina z kapustą, oraz Peklowana wołowina z kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połącz wszystkie składniki solanki, z wyjątkiem mostka, w dużej niereaktywnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać mostek (być może trzeba go pokroić na 2 kawałki) i wcierać mieszankę przypraw do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Wlać zimną wodę, aż mięso będzie pokryte. Ciężar mostek dół z małą płytką tak, że jest całkowicie zanurzony; przykryć i przechowywać w lodówce. Mięso może być solone przez noc lub tak długo, jak 10 dni. Im dłużej solenie tym bardziej marynowane mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Rozgrzać piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Rozgrzać duży garnek lub piec holenderski na średnim ogniu i dodać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
7
Dodać cebulę, marchew, seler, czosnek, majeranek, i liście laurowe i gotować, aż zacznie mięknąć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
MajeranekMajeranek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Wyjąć mięso z solanki i dobrze je opłukać. Ustaw mięso na wierzchu warzyw i dodaj wodę, aby po prostu przykryć mięso. Doprowadzić do wrzenia odtłuszczając każdą pianę, która się wynurza. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, umieścić pokrywkę na garnku i gotować przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodać kawałki kapusty, przykryć i włożyć do piekarnika; gotować przez 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Wyjąć mięso, przykryć folią i odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
11
Odetnij tłuszcz z peklowanej wołowiny, pokrój mięso na ziarno i podawaj w płytkich miseczkach z kapustą, płynem do gotowania i warzywami korzeniowymi Herbed.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 I Pół Funta średniej Wielkości Ziemniaków O Białej Skórce, Obranych I Pokrojonych Na Kawałki3 I Pół Funta średniej Wielkości Ziemniaków O Białej Skórce, Obranych I Pokrojonych Na Kawałki
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
13
2 łyżki niesolonego masła
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
14
1 funt młodych ziemniaków, szorowanych
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej Natki Pietruszki Lub Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji2 łyżki Posiekanej Natki Pietruszki Lub Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji
15
1 funt marchewki, przycięte i szorowane
Składniki, których będziesz potrzebować
Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
16
1 funt młodej rzepy, przycięte i szorowane
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
17
1 funt pasternaku dla niemowląt, przycięty i szorowany
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak DziecięcyPasternak Dziecięcy
18
Sól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
19
1/2 funta masła niesolonego, zmiękczonego
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
20
1/2 szklanki mieszane posiekane świeże zioła jak tymianek, mięta, szczypiorek, pietruszka, lub trybula
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
TrybulaTrybula
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
21
Sól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
22
Oliwę z oliwek i masło włożyć do dużego garnka na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
23
Dodać warzywa i wrzucić do herbu je dobrze z tłuszczem; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
24
Dodać 1 szklankę wody i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień na wolnym ogniu, przykryć garnek, i gotować, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
25
W międzyczasie dodać masło ziołowe, łącząc miękkie masło i zioła razem; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
26
Aby służyć, rozłożyć trochę masła ziołowego na dnie miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
27
Dodać gorące warzywa i dot z więcej masła ziołowego. Zwilżyć płynem do gotowania i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia38
Magazyn