Pecorino Romano z jabłkami i konfiturą figową

Pecorino Romano z jabłkami i konfiturą figową to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 784 kalorie, 21g białka, oraz 29g tłuszczu. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka jabłka, bagietka, pecorino romano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka z brukselki z jabłkami i Pecorino Romano, Konfitura figowa z pieczonym czosnkiem, oraz Popcorn z Pecorino Romano i boczkiem.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Umieścić mały rondel na średnim ogniu.
Dodaj figi, syrop cukrowy i brandy. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu. Wyłączyć ciepło i odstawić na 10 minut.
Umieścić mieszaninę fig i orzechy laskowe w robocie kuchennym i wymieszać, pulsując kilka razy, aż puree. Odstawić.
Ułóż plasterki bagietki na ciężkiej blasze do pieczenia.
Skropić oliwą z oliwek. Każdy plaster wymieszać z 1 łyżeczką startego Pecorino Romano.
Piec, aż chleb jest tosty i ser topi się i złoty, o 7 protokół.
Na każdym kromce tosta nałożyć 2 łyżeczki dżemu figowego, plasterek jabłka i kawałek ogolonego Pecorino Romano.
Przenieś toasty na talerz i podawaj.
W rondlu połączyć wodę i cukier na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, aż cukier się rozpuści. Zdjąć patelnię z ognia i schłodzić syrop. Każdy dodatkowy schłodzony syrop można zapisać w hermetycznym pojemniku w lodówce.