Pecorino Romano z jabłkami i konfiturą figową

Pecorino Romano z jabłkami i konfiturą figową
Pecorino Romano z jabłkami i konfiturą figową to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 784 kalorie, 21g białka, oraz 29g tłuszczu. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka jabłka, bagietka, pecorino romano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka z brukselki z jabłkami i Pecorino Romano, Konfitura figowa z pieczonym czosnkiem, oraz Popcorn z Pecorino Romano i boczkiem.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
3
Umieścić mały rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Dodaj figi, syrop cukrowy i brandy. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu. Wyłączyć ciepło i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
5
Umieścić mieszaninę fig i orzechy laskowe w robocie kuchennym i wymieszać, pulsując kilka razy, aż puree. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6
Ułóż plasterki bagietki na ciężkiej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
7
Skropić oliwą z oliwek. Każdy plaster wymieszać z 1 łyżeczką startego Pecorino Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8
Piec, aż chleb jest tosty i ser topi się i złoty, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
9
Na każdym kromce tosta nałożyć 2 łyżeczki dżemu figowego, plasterek jabłka i kawałek ogolonego Pecorino Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
Dżem FigowyDżem Figowy
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
10
Przenieś toasty na talerz i podawaj.
11
W rondlu połączyć wodę i cukier na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, aż cukier się rozpuści. Zdjąć patelnię z ognia i schłodzić syrop. Każdy dodatkowy schłodzony syrop można zapisać w hermetycznym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn