Peches Melba
Peches Melban jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 488 kalorii. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z cytryny, woda, fasola waniliowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bardzo Jagodowa Melba, Brzoskwiniowa Melba, oraz Dżem brzoskwiniowy Melba.
Instrukcje
Wytnij płytkie X na dnie każdej brzoskwini ostrym nożem do parkowania i zanurz owoce w 4-litrowym ciężkim garnku (najlepiej szerokim) wrzącej wody na 30 sekund, a następnie przenieś łyżką szczelinową do miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Przenieść brzoskwinie na deskę do krojenia i obrać, zaczynając od ciętego końca, a następnie przeciąć na pół, odrzucając pestki.
Połącz cukier i wodę w oczyszczonym garnku. Połowę fasoli wanilii przekrój wzdłużnie nożem do parkowania i zeskrobaj nasiona do garnka, następnie dodaj STRĄCZEK i zagotuj mieszaninę, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Dodać brzoskwinie, Pestki w dół, do syropu cukrowego, następnie zmniejszyć ogień i kłusować, pod przykryciem, na wolnym ogniu 6 protokół. Obróć brzoskwinie i kontynuuj kłusowanie, przykryte, do miękkości, jeszcze 5 do 6 minut.
Brzoskwinie schłodzić w garnku, odsłonięte, 1 do 1 i 1/2 godziny.
Przecisnąć maliny przez sito o drobnych oczkach do miski, mocno naciskając na ciała stałe.
Połącz cukier i wodę w małym ciężkim rondlu. Przykryć patelnię (dzięki czemu kondensacja zmyje wszelkie kryształy cukru po stronie patelni) i doprowadzić do wrzenia, a następnie zdjąć pokrywkę i gotować 2 minuty.
Natychmiast wymieszać syrop cukrowy z puree malinowym i schłodzić do temperatury pokojowej, około 1 godziny. Wymieszać z sokiem z cytryny. 3
Podajemy brzoskwinie na lodach i skropione sosem.
Brzoskwinie można gotować i schłodzić 1 dzień wcześniej, a następnie schłodzić, przykryć.