Peches Melba

Peches Melba
Peches Melban jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 488 kalorii. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z cytryny, woda, fasola waniliowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bardzo Jagodowa Melba, Brzoskwiniowa Melba, oraz Dżem brzoskwiniowy Melba.

Instrukcje

1
Wytnij płytkie X na dnie każdej brzoskwini ostrym nożem do parkowania i zanurz owoce w 4-litrowym ciężkim garnku (najlepiej szerokim) wrzącej wody na 30 sekund, a następnie przenieś łyżką szczelinową do miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
NóżNóż
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
2
Przenieść brzoskwinie na deskę do krojenia i obrać, zaczynając od ciętego końca, a następnie przeciąć na pół, odrzucając pestki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Połącz cukier i wodę w oczyszczonym garnku. Połowę fasoli wanilii przekrój wzdłużnie nożem do parkowania i zeskrobaj nasiona do garnka, następnie dodaj STRĄCZEK i zagotuj mieszaninę, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
NasionaNasiona
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
GarnekGarnek
4
Dodać brzoskwinie, Pestki w dół, do syropu cukrowego, następnie zmniejszyć ogień i kłusować, pod przykryciem, na wolnym ogniu 6 protokół. Obróć brzoskwinie i kontynuuj kłusowanie, przykryte, do miękkości, jeszcze 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
BrzoskwiniaBrzoskwinia
5
Brzoskwinie schłodzić w garnku, odsłonięte, 1 do 1 i 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
1
Przecisnąć maliny przez sito o drobnych oczkach do miski, mocno naciskając na ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz cukier i wodę w małym ciężkim rondlu. Przykryć patelnię (dzięki czemu kondensacja zmyje wszelkie kryształy cukru po stronie patelni) i doprowadzić do wrzenia, a następnie zdjąć pokrywkę i gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
3
Natychmiast wymieszać syrop cukrowy z puree malinowym i schłodzić do temperatury pokojowej, około 1 godziny. Wymieszać z sokiem z cytryny. 3
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
MalinyMaliny
4
Podajemy brzoskwinie na lodach i skropione sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
BrzoskwiniaBrzoskwinia
SOSSOS
1
Brzoskwinie można gotować i schłodzić 1 dzień wcześniej, a następnie schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn