Pecan Sandies® inkrustowane przegrzebki z balsamiczną glazurą z agawy Miodowej

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj orzechów pekan Sandies® inkrustowanych przegrzebków z balsamiczną glazurą z agawy miodu. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 431 kalorii, 15g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz japońską bułkę tartą, cukierki z orzechów pekan, przegrzebki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Malinowy Balsamiczny I Orzechowy Inkrustowany Stelaż Jagnięcy, Łosoś z glazurą Balsamiczno-miodową, oraz Medaliony wieprzowe z glazurą Balsamiczno-miodową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w garnku do 350 stopni F.
W małym rondlu zmniejsz ocet balsamiczny, aż pozostanie 1/3.
Dodać syrop z agawy i gotować przez 2 minuty na średnim ogniu. Wymieszać miód i zakończyć masłem.
Posypać szczypiorkiem i odstawić.
W robocie kuchennym, połączyć bułkę tartą i pekan Sandies i puls do panierki. Pogłębiać przegrzebki w mące, następnie jajka i toczyć w mieszaninie panierki. Wrzucić do oleju i smażyć na złoty kolor, o 2 protokół.
Skropić przegrzebki z glazurą i służyć.