Pecan Sandies
Pecan Sandies może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 44 porcje z 81 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sól, jajko, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pecan Sandies, Pecan Sandies, oraz Pecan Sandies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163° i ułóż stojaki, aby podzielić piekarnik na trzecie.
Mąkę, sól i sodę wymieszać w średniej misce, aż do napowietrzenia i połączenia; odstawić.
Masło i cukier umieścić w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Beat na średniej prędkości, aż rozjaśnione w kolorze i puszyste, o 3 protokół. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i łopatki gumową szpatułką.
Dodaj jajko, wanilię i wodę, Przywróć mikser do średniej prędkości i ubijaj do włączenia, około 1 minuty (mieszanina będzie wyglądać zsiadła).Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i powoli dodaj mieszankę mąki, aż do połączenia. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i łopatki gumową szpatułką. Powrót miksera do niskiej prędkości, dodać pekan, i mieszać aż tylko połączone.Uformuj ciasto na 1-calowe kulki i umieść je na 2 arkuszach do pieczenia, rozstaw je około 1 1/2 cala od siebie (około 22 na arkusz). Używając rąk, delikatnie spłaszczyć kulki na dyski o grubości około 1/4 cala i szerokości 1 1/2 cala. (Ciasteczka nie rozprzestrzeniają się podczas pieczenia, więc mogą być dość blisko siebie.)
Umieść obie blachy w piekarniku i piecz przez 10 minut. Obróć arkusze od przodu do tyłu i od góry do dołu i piec, aż krawędzie ciasteczek zaczynają dopiero brązowieć, o 10 do 12 minut więcej.Używając płaskiej szpatułki, przenieś ciasteczka do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygły, około 15 minut. Przechowywać w temperaturze pokojowej w hermetycznym pojemniku do 3 dni.