Pecan Pumpkin Pie I
Pecan Pumpkin Pie i jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 134 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, puree z dyni, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz jajka, cukry, mąkę, przyprawy i sól. Zmiksuj z dynią. Stopniowo dodawać mleko; dobrze wymieszać.
Wlać do 9-calowej skorupki ciasta.
Piec w piekarniku 450 stopni F (230 stopni C) 10 minut. Zmniejsz temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C) i piec od 40 do 50 minut dłużej.
Posypać mieszaninę orzechów pekan na ciasto ostatnich 10 minut przed wyjęciem z piekarnika.
Połącz 2 łyżki masła, 1 łyżkę startej skórki pomarańczowej, 1/4 szklanki brązowego cukru i 3/4 szklanki całych orzechów pekan.