Pecan Pie biedaka
Pecan Pie biedaka wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten deser ma 391 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Za 66 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka masła, syropu kukurydzianego, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 63 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pecan Pie biedaka, Stek biedaka, oraz Homar biedaka.
Instrukcje
Pokonaj jajka. Dodaj roztopione masło, syrop, cukier, sól i wanilię.
Dokładnie wymieszaj. Dodaj owies.
Wlać nadzienie do skórki.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 do 40 minut.
Polecane wino: Madera, Tawny Port, Pedro Ximenez
Madera, Tawny Port i Pedro Ximénez to moje najlepsze typy na Pecan Pie. Słodki, orzechowy pecan pie zasługuje na pasujące wino-wszystkie te wina deserowe mają odpowiednią słodycz i orzechowe nuty. Możesz spróbować Ashbrook Estate Verdelho. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Ashbrook Estate Verdelho]()
Ashbrook Estate Verdelho
Żywy, niezabudowany styl Verdelho z odciągami owocowych aromatów na nosie, łączącymi się ze smakami owoców tropikalnych i nutami przypraw na podniebieniu. Wino pozostaje skoncentrowane i kończy się chrupiące i wytrawne, a jednocześnie ma mocną i orzeźwiającą długość, która sprawia, że to wino jest idealnym dodatkiem do pikantnych, pełnych potraw smakowych. Słynie z naturalnej kwasowości, ta odmiana pięknie się starzeje. Piwnica od ponad pięciu lat nagradza złożonymi przyprawami i wiciokrzewem oraz rozwijającymi się orzechowymi i prażonymi postaciami.