Peanut Swirl Brownies
Peanut Swirl Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 8G białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 79 centów za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 43 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz gładkie masło orzechowe, sól koszerną, granulki kawy rozpuszczalnej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Peanut Butter Swirl Brownies, Peanut Butter Swirl Brownies, oraz Peanut Butter Swirl Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło i mąka 12 przez 18 przez 1 1/2-calowy arkusz patelni.
Roztopić razem masło, 1 funt czekolady chipsy, i niesłodzone czekolady w średniej misce na gotującej się wodzie. Pozostawić do ostygnięcia. W dużej misce wymieszaj (Nie ubijaj) razem jajka, granulki kawy, wanilię i cukier. Wymieszać ciepłą mieszaninę czekolady do mieszaniny jaj i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
W średniej misce przesiać 1 szklankę mąki, proszek do pieczenia i sól.
Dodaj do schłodzonej mieszaniny czekolady. Wrzucić pozostałe 12 uncji chipsów czekoladowych w średniej misce z 1/4 szklanki mąki, a następnie dodać je do ciasta czekoladowego.
Wlać do przygotowanej blachy. Łyżka masło orzechowe na wierzchu mieszaniny czekolady i za pomocą noża, zawirować go przez mieszaninę czekolady.
Piec przez 20 minut, a następnie rap blachy do pieczenia o półce piekarnika, aby zmusić powietrze do ucieczki między patelni i ciasta brownie.
Piec przez około 10 do 15 minut więcej lub aż wykałaczka wyjdzie czysty. Nie przesadzaj! Dokładnie ostudzić, schłodzić i pokroić w duże kwadraty.