Peanut Butter Pudding Pops

Peanut Butter Pudding Pops
Masło orzechowe Pudding Pops może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 20 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 197 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mleko, masło orzechowe, vanillan extract, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 34 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Peanut Butter Ice Pops, Peanut Butter Cookie Pops, oraz Peanut Butter - Banana Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu na średnim ogniu podgrzać mleko, aż bąbelki utworzą się na brzegach. W misce połączyć cukier, skrobię kukurydzianą i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj 1/4 szklanki gorącego mleka do mieszanki skrobi kukurydzianej, a następnie dobrze ubijaj, aż cała ciecz zostanie włączona i nie będzie grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wlać mieszaninę skrobi kukurydzianej do mleka, ubijając do połączenia. Nadal gotować i mieszać, aż mieszanina zgęstnieje na tyle, aby pokryć tył metalowej łyżki, o 8 do 10 protokół. Nie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wyjąć z ognia, wymieszać z ekstraktem z wanilii i masłem orzechowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
5
Wlać budyń do foremek pop do 1/4 góry, pozostawiając miejsce na rozwinięcie budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
6
Umieść blaty na formie i zamrozić do zamrożenia ciała stałego, około 4 godzin. Aby usunąć z pleśni, Uruchom pod gorącą wodą, aby lekko stopić bok puddingu pop, a następnie przekręć górną część łodygi i usuń.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn