Peanut Butter-Honey Brownies

Peanut Butter-Honey Brownies
Peanut Butter-Honey Brownies jest bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, półsłodkie chipsy czekoladowe, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Masło orzechowe ciasto maślane miodowe z czekoladą-masło orzechowe Streusel, Ciasteczka z masłem orzechowym z frytkami z masłem orzechowym, oraz Peanut Butter Brownies w / Peanut Butter Cup Frosting dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 8 lub 9-calową kwadratową patelnię do pieczenia bez użycia sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połączyć masło orzechowe i miód w małej misce, blending until smooth.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Połącz mieszankę brownie, 1/4 szklanki masła, wody i jajka w dużej misce, pokonując 50 uderzeń łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brownie MixBrownie Mix
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Połowę ciasta rozłożyć na przygotowanej patelni. Wynik ciasto na 16 kwadratów. Używając 1/4 szklanki mieszaniny masła orzechowego z miodem, umieść niewielką miarkę łyżeczki mieszaniny na środku każdego kwadratu. Dokładnie rozprowadzić pozostałe ciasto brownie na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Piec w temperaturze 350 stopni F przez 30 do 35 minut lub aż krawędzie odciągną od boków patelni. Fajne 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Rozłóż pozostałą mieszaninę masła orzechowego na brownies. W małym rondlu połącz chipsy czekoladowe i 3 łyżki masła. Gotować na małym ogniu, aż stopi się i będzie gładka, ciągle mieszając. Łyżka i rozprowadzić mieszaninę czekolady na mieszaninie masła orzechowego na brownies. Ostudzić 45 minut lub przechowywać w lodówce, aż zestaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Pokroić w kratki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn