Peanut Butter-Honey Brownies
Peanut Butter-Honey Brownies jest bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, półsłodkie chipsy czekoladowe, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Masło orzechowe ciasto maślane miodowe z czekoladą-masło orzechowe Streusel, Ciasteczka z masłem orzechowym z frytkami z masłem orzechowym, oraz Peanut Butter Brownies w / Peanut Butter Cup Frosting dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 8 lub 9-calową kwadratową patelnię do pieczenia bez użycia sprayu.
Połączyć masło orzechowe i miód w małej misce, blending until smooth.
Połącz mieszankę brownie, 1/4 szklanki masła, wody i jajka w dużej misce, pokonując 50 uderzeń łyżką.
Połowę ciasta rozłożyć na przygotowanej patelni. Wynik ciasto na 16 kwadratów. Używając 1/4 szklanki mieszaniny masła orzechowego z miodem, umieść niewielką miarkę łyżeczki mieszaniny na środku każdego kwadratu. Dokładnie rozprowadzić pozostałe ciasto brownie na wierzchu.
Piec w temperaturze 350 stopni F przez 30 do 35 minut lub aż krawędzie odciągną od boków patelni. Fajne 45 minut.
Rozłóż pozostałą mieszaninę masła orzechowego na brownies. W małym rondlu połącz chipsy czekoladowe i 3 łyżki masła. Gotować na małym ogniu, aż stopi się i będzie gładka, ciągle mieszając. Łyżka i rozprowadzić mieszaninę czekolady na mieszaninie masła orzechowego na brownies. Ostudzić 45 minut lub przechowywać w lodówce, aż zestaw.