Peanut Butter Cup czekoladowe babeczki z tostami masło orzechowe lukier bezowy

Peanut Butter Cup czekoladowe babeczki z tostami masło orzechowe lukier bezowy
Peanut Butter Cup Chocolate Cupcakes with tosty Peanut Butter Beza lukier może być tylko deser, którego szukasz. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 14. Jeśli masz proszek do pieczenia, ekstrakt z wanilanu, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 6 fanów. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Babeczki z masłem orzechowym i galaretką z lukrem orzechowym, Nadziewane babeczki z masłem orzechowym z lukrem z masłem orzechowym, oraz Betty Crocker Reese ' s ® Peanut Butter & Chocolate Chunk Snack Cakes with Peanut Butter Frosting dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Linia 14 kubków do muffinów z papierowymi wkładkami do muffinów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej misce wymieszać mąkę, 1 szklankę cukru, kakao w proszku, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj mleko, olej roślinny, 1 jajko i ekstrakt waniliowy; wymieszać za pomocą miksera elektrycznego na niskiej prędkości, aż tylko połączone. Zwiększ prędkość do średniej i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i powoli wlej wrzącą wodę do mieszanki mąki. Zwiększ prędkość do średniej i bij przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Napełnij każdą filiżankę muffinek w połowie i umieść na środku każdej filiżankę masła orzechowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko się zrumienią, po lekko naciśnięciu, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na patelni przez 5 do 10 minut. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym przed lukierowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Białka i cukier ubić w misce, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Wlać mieszaninę jajek do małego rondla i podgrzewać na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Powrót mieszaniny jaj do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Ubijać mieszaninę jaj na dużej prędkości, aż nadal powstanie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
12
Umieścić masło orzechowe w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Podgrzać w 15-sekundowych odstępach, mieszając pomiędzy nimi, aż masło orzechowe będzie cienkie i kremowe. Delikatnie złożyć roztopione masło orzechowe na białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
14
Przenieść lukier z masła orzechowego do worka rurowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
15
Lukier na schłodzone babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
16
Tost babeczki pod rozgrzanym brojlerem, aż lekko rumiane, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn