Peaches Pie
Ciasto brzoskwiniowe może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, masło, ciasto) i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Brzoskwinie i ciasto z kremem, Peaches ' N ' Cream Pie, oraz Easy As Pie Peaches.
Instrukcje
Linia a 9-w. talerz do ciasta z dolną skórką. Przytnij ciasto do 1 cala. poza krawędzią talerza do ciasta; odłóż na bok.
W dużej misce połącz brzoskwinie, sok z cytryny i ekstrakt.
Dodaj cukier, tapiokę i sól; delikatnie wymieszaj.
Wlać do skorupy; kropka z masłem.
Rozwałkuj pozostałe ciasto; zrób skórkę kratową. Uszczelnienie i flet krawędzie.
Przykryj krawędzie luźno folią.
Piec w temperaturze 425° przez 20 minut.
Usuń folię; piec 20-30 minut dłużej lub do momentu, gdy skórka będzie złotobrązowa, a nadzienie będzie musujące. Ostudzić na ruszcie.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Ciasto działa naprawdę dobrze z Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Anioł Late Harvest Riesling z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Anioł Późne Zbiory Riesling]()
Anioł Późne Zbiory Riesling
Messina Hof ' s Angel to chrupiące, słodkie wino deserowe, zebrane z ostatniego zbioru Rieslinga, gdy winogrona są prawie rodzynkami. Idealny do owoców, sernika i lekkich, słodkich deserów czekoladowych.