Peach Crisp III
Peach Crisp III może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 304 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz brzoskwinie, mieloną gałkę muszkatołową, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie, Brzoskwiniowy Crisp, oraz Brzoskwiniowy Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W średniej misce, połączyć owies, granola, 3 łyżki mąki, i brązowy cukier.
Pokroić w 1/4 szklanki masła, aż kruchy.
Umieścić plastry brzoskwini w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Posypać pozostałą 1 łyżką mąki. Mieszankę owsianą rozsypać na brzoskwiniach.
Posypać wierzch cynamonem, gałką muszkatołową, zielem angielskim i orzechami pekan.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, lub do złotego koloru.