Przepis na Cranberry Pavlova można przygotować w około 1 godzinę i 5 minut . Za 47 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 250 kalorii , 3 g białka i 9 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 10 osób. Udaj się do sklepu i kup ekstrakt waniliowy, skrobię kukurydzianą, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i laktoowowegetariańską . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ulepszoną ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Czekoladowa Pavlova z owocami zimowymi , Lemon Curd Pavlova i Pavlovan Or Palova są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Umieść białka jaj w dużej misce; odstaw w temperaturze pokojowej na 30 minut. Wyłóż blachę do pieczenia papierem pergaminowym; odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Zimnego Odparowanego Mleka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
4 Szklanki świeżej Lub Mrożonej Kukurydzy żółtej, Białej Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonej
2
Dodaj skrobię kukurydzianą, ocet, wanilię i sól do białek jaj; ubijaj na średniej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo dodawaj cukier, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając na wysokich obrotach, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty i cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tekturowy Okrąg Na Tort (9 Cali)
1 Szklanka Zimnego Odparowanego Mleka
Batonik Czekoladowy Z Mleczną Czekoladą I Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekany
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1-1/8 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego
Pinta 9 Uncji Płynu świeżo Zagotowanej Wody
3
Rozłóż ciasto na przygotowanej blasze, tworząc okrąg o średnicy 23 cm, tworząc płytkie zagłębienie w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw Szałwiowych
4
Piec w temperaturze 250° przez 45-55 minut lub do momentu, aż beza będzie gotowa i sucha. Wyłącz piekarnik i nie otwieraj drzwiczek; pozostaw bezę w piekarniku przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łodyg Posiekanego Selera
5
W dużym rondlu wymieszaj żurawinę, 1/2 szklanki cukru pudru, wodę i mąkę kukurydzianą. Gotuj na średnim ogniu, aż jagody zaczną pękać, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batonik Czekoladowy O Smaku Pomarańczowym, Starty
2 Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Tekturowy Okrąg Na Tort (9 Cali)
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Dojrzałe Awokado Hass, Obrane, Wydrążone I Pokrojone W Kostkę
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (1 Funt) Główka Sałaty Rzymskiej, Liście Oddzielone I Pozostawione W Całości
6
Zdjąć z ognia.
7
W małej misce ubij śmietanę, aż zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Cukierki (Tart 'n' Tinys)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki świeżej Lub Mrożonej Kukurydzy żółtej, Białej Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonej
8
Dodaj resztę cukru pudru i ubijaj, aż powstanie miękka piana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batonik Czekoladowy O Smaku Pomarańczowym, Starty
9
Rozłóż bitą śmietanę na środku bezy; na wierzchu polej sosem żurawinowym. Schłodź resztki.