Paula Deen Special Panini
Paula Deen Special Panini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 855 kalorii, 31g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.24 za porcję. 20 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz prosciutto di parma, pieprz, masło truflowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Podobne przepisy to Paula Deen Special Panini, Ciastka I Kremowe Babeczki Od Paula Deen Best Dessert Special, oraz Paula ' s Best Beef Stroganoff-Paula Deen.
Instrukcje
Podgrzewany grill panini.
Chleb ciabatta pokroić na pół. Nad rozgrzanym gorącym grillem lub pod brojlerem, za pomocą szczypiec, chleb grillowy, aż pojawią się znaki grilla około 2 do 4 minut. Za pomocą gumowej szpatułki rozprowadzić 4 łyżki białego masła truflowego na chlebie.
Warstwa sałata, sopressata, mozzarella, prosciutto, radicchio, papryka suszona na słońcu, i liście bazylii.
Skropić oliwą z oliwek i octem balsamicznym, dodać sól i pieprz do smaku. Kanapkę przykryć górnym kawałkiem chleba i pokroić na 4 równe kawałki.
Umieść kanapkę na prasie panini, aż chleb zostanie upieczony i ser topi się około 5 minut.
Zdjąć z grilla i podawać.