Paula Deen Savannah High Szarlotka może być tylko deser szukasz. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 1701 kalorii, 17g białka, oraz 78 g tłuszczu każdy. Mieszanka mocno brązowego cukru, cukru, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 54%. Podobne przepisy to Savannah Gumbo-Paula Deen, Szarlotka Paula Deen, oraz Paula ' s Best Beef Stroganoff-Paula Deen.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Mąkę pokroić w maślane skrócenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Masło
Mąka Uniwersalna
3
Dodać sól i wymieszać w wystarczającej ilości wody, aby ciasto było sztywne. Zagnieść lekko razem. Schłodzić ciasto przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Woda
Sól
4
Użyj 1/3 ciasta ciasto do dolnej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na Ciasto
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Przetnij dolną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Rolka
6
Połóż się na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
7
Połącz jabłka, mąkę, cukier i cynamon i lekko wymieszaj łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Do Konserwowania,
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
8
W małej misce połączyć razem masło, brązowy cukier, mąka, pekan i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Cynamon
Masło
Orzeszki Pekan
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
9
Nakładaj tę mieszankę co jakiś czas między jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,
10
Używając miski ze stali nierdzewnej, zacznij układać jabłka kawałek po kawałku, lekko nakładając się zaczynając od zewnętrznego koła miski i pracując w kierunku środka. Mocno naciskaj, gdy warstwy się budują. Zaokrąglić górną warstwę plasterków jabłka, gdy dojdziesz do góry. Włożyć pojedynczą warstwę pokrojonych jabłek do dolnej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
11
Weź patelnię z dolną skórką w lewej ręce i nierdzewną miskę pokrojonych jabłek w prawej ręce i odwróć. Umieść końcówki palców pod krawędzią miski, aby uwolnić powietrze i delikatnie podnieś. Przyciśnij i ujędrnij jabłka i wyprostuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
12
Dodaj plasterki jabłka, aby usunąć ostre krawędzie (aby nie przebić ciasta na ciasto).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na Ciasto
Do Konserwowania,
13
Dodać plasterki jabłek na wierzch ciasta, aby zakończyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,
14
Dodać 4 łyżki masła pats na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
15
Rozwałkuj wierzchnią skórkę używając pozostałego ciasta. Delikatnie umieścić wierzchnią skórkę nad Kopcem jabłek. Wygładzić boki skorupy ciasta w kierunku dna ciasta wyciągając na dodatkowej skorupie. Szczypta w dół, aby uszczelnić 2 warstwy razem. Zagniataj ciasto po raz pierwszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ciasto Na Ciasto
Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Rolka
16
Wytnij dodatkową skórkę ostrym nożem. Ponownie zagniatać krawędzie i popchnąć w kierunku ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
17
Posmaruj mlekiem i posyp cukrem, pocierając lewą rękę od dołu do góry, aby równomiernie rozprowadzić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Cukier
Mleko
18
Umieść 5 otworów na parę za pomocą małego noża w kierunku górnej części ciasta. Nie odpowietrzaj na górze, ponieważ spowoduje to otwarcie ciasta podczas pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
19
Piec od 350 do 375 stopni F przez 1 godzinę, 20 minut do 1 godziny 30 minut lub aż skorupa będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
20
Ostudzić przez co najmniej 1 godzinę.
21
Rozprowadzić ciepłą karmelową polewę orzechową na wierzchu Skórki, zaczynając od podstawy ciasta powyżej karbowania i pracując w kierunku góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmel
Baza
Orzeszki Pekan
22
Polewa karmelowa z polewą półsłodką czekoladą, mleczną czekoladą i białą czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Czekolada
Biała Czekolada
Czekolada Mleczna
Karmel
Orzeszki Pekan
23
Karmelki stopić całkowicie w kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelowe Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
24
Dodać odparowane mleko i mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Odparowane
25
Dodać posiekane orzechy pekan i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów Pekan
26
Rozłóż ciasto zaczynając od podstawy i pracując w.