Paté Z Krewetek
Paté z krewetek to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 7 porcjami. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 9g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, szalotkę, sherry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pasztet wiejski (pâté de Campagne), Pasztet Wołowy (Pasztet), oraz Pasztet (Pasztet) Maison.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać szalotki; smażyć do miękkości. Wymieszaj krewetki i przyprawy do owoców morza. Cook 3 do 5 minut lub aż krewetki są różowe i gotowane przez.
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego i pulsować, aż drobno posiekane.
Dodaj pozostałe składniki; pulse połączyć. Łyżka do serwowania crock. Kryj się i wyluzuj.
Podawać z prażonymi chipsami pita, prażonymi plastrami bagietki lub krakersami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.