Patyczki Do Pizzy Pepperoni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc wypróbuj Pepperoni Pizza Sticks. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Mieszanka grzybów, SOS pomidorowo-bazyliowy, olej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kije Do Pizzy Cheesy Pepperoni, Pizza Pepperoni wykonana z brązowej skorupy do pizzy, oraz Pizza Pepperoni Pan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż jeden kawałek sznurkowego sera na środku przy brzegu, a następnie ułóż wokół sera trochę pepperoni, pokrojonych w plasterki pieczarek i czosnku.
Zwiń trochę ser sznurkowy, złóż boki, a następnie kontynuuj zwijanie i uszczelnij krawędź, zwilżając wodą. Powtórz z pozostałymi opakowaniami, serem i nadzieniami.
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni lub frytkownicy do 365 stopni F (185 stopni C). Smażyć na tyle, aby luźno zmieścić się na patelni, obracając raz po około 5 minutach. Nadal smażyć przez 3 do 5 minut lub do złotego koloru.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Rozgrzać sos do makaronu w misce do serwowania w kuchence mikrofalowej.
Podawać Pepperoni Pizza kije na półmisku z miską sosu do zanurzenia.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator