Pattypan Squash z jajkami
Pattypan Squash z jajami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, liście tymianku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Overstuffed Pattypan Squash, Sałatka Z Dyni Pomidorowo-Pattypan, oraz Piekarnik Smażony Pattypan Squash.
Instrukcje
Wytnij wierzchołki (końce łodygi) od squasha i rezerwy. Miarka się i wyrzucić wnętrze squasha, pozostawiając skorupę co najmniej 1/4 W. gruby.
Szczotkuj squash i topy z około 1 łyżką. oliwa z oliwek, ustawić na blasze do pieczenia, i piec do miękkości po przekłuciu widelcem, 15 protokół.
Tymczasem ciepło pozostało 1 łyżka. oliwa z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i 3/4 łyżeczki. sól. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, 3 do 5 minut.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, 30 sekund.
Dodać tymianek i gotować, mieszając, aż do połączenia.
Odstaw blaty do squasha na bok. Podzielić mieszankę cebuli równomiernie między squasha. Crack 1 jajko do każdego squasha, podnosząc każdy biały, który nie pasuje.
Jajka posypać pozostałą solą.
Piec, aż jajka są ustawione, 15 do 20 minut.
Podawać natychmiast, z blatami wymienionymi lub ustawionymi z boku.