Patriotyczny makaron może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Mieszanka oliwy z oliwek, czosnek, ocet, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 24 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Patriotyczny Makaron, Patriotyczny Drobiazg, oraz Pizze Patriotyczne.
Instrukcje
1
Ubić majonez, śmietanę, ser pleśniowy, mleko, musztardę miodową, ocet, sól, czosnek w proszku, czarny pieprz i pieprz cayenne razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Musztarda MIODOWA
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i zagotuj. Zamieszać w penne i powrócić do wrzenia. Makaron gotować, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez, ale nadal twarde do ukąszenia, o 11 protokół; odcedzić i przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Penne
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina Wieprzowa
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać czosnek i bazylia aż pachnące, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Wlać mieszaninę czosnku na penne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Penne
5
Wymieszać kalafior, pomidory, czerwona papryka, ser mozzarella, zielona cebula, i parmezan w mieszaninie penne; wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce do mieszania smaków, o 1 godzinę.