Patrick Sage-y Schab jagnięcy z anielskimi włosami naleśnik i złamane serca Palmowo-pomidorowa Sałatka

Patrick Sage-y Crusted Lamb Schab z anielskimi włosami naleśnik i złamane serca z sałatki Palmowo-pomidorowej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $5.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 713 kalorii, 42g białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś sól, pietruszkę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Serduszka z palmy z karczochami, ogórkiem, pomidorem i awokado, Sałatka z pomidorów i serc palmowych, oraz Sałatka z pomidorów, karczochów i serc palmowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sałatkę, połączyć pierwsze 9 składników w misce; wrzucić delikatnie do herbu. Odstawić.
Aby przygotować naleśniki, połącz pietruszkę, 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i jajka w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj makaron; wrzucić dobrze do herbu.
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 1 szklanka mieszanki makaronu; gotować 1 minutę z każdej strony lub do złotego koloru. Powtórz procedurę dwa razy z 2 łyżeczkami oleju i pozostałą mieszaniną makaronu; utrzymuj ciepło.
Aby przygotować jagnięcinę, umieść grzyby w przyprawie lub młynku do kawy i przetwarzaj do drobno zmielonego.
Połącz 1 łyżkę mielonych grzybów, szałwii, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu, zachowując Pozostałe mielone grzyby do innego użycia. Jagnięcinę pocierać mieszanką grzybową.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać jagnięcinę; smażyć 1 minutę ze wszystkich stron. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część jagnięciny. Owiń uchwyt patelni folią; umieść patelnię w piekarniku.
Piec w temperaturze 400 przez 8 minut lub do czasu, aż termometr mięsa zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
Umieść 1 naleśnik na każdym z 3 talerzy; top każdy naleśnik z 3/4 szklanki sałatki. Ułóż 3 uncje jagnięciny wokół każdej sałatki.