Patelnie Pieczone słodkie ziemniaki z koprem włoskim
Patelnie Pieczone słodkie ziemniaki z koprem włoskim to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz Cebulki kopru włoskiego, słodkie ziemniaki, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Ziemniaki pieczone w czosnku i koper włoski, Ziemniaki Pieczone Z Koprem Włoskim I Cebulą, oraz Pieczony koper włoski z pomidorami, oliwkami i ziemniakami.
Instrukcje
W misce wrzucić kawałki słodkich ziemniaków i kliny kopru włoskiego z oliwą z oliwek, brązowym cukrem i buławą; doprawić solą i pieprzem.
Rozłóż warzywa na dużej patelni nieprzywierającej. Piecz przez około 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu, aż słodkie ziemniaki i koper włoski będą miękkie i karmelizowane.
Przekładamy je na talerz, posypujemy koprem i podajemy.
Dodać do przodu: prażone warzywa można przechowywać w lodówce przez noc. Podgrzać w piekarniku 400 przed podaniem.
Uwagi: w porcji: kalorie 211 kcal, Tłuszcz całkowity 2 gm, tłuszcz nasycony 1 gm