Patelnia zapiekana żeberka z glazurowanymi szalotkami

Patelnia zapiekana żeberka z glazurowanymi szalotkami
Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Mieszanka smaczne zdjęcie, szalotka, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bakłażan zapiekany z sosem maślanym, Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym, oraz Biała ryba z małż, pędów kapusty i śmietany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać patelnię żeliwną 10-12 cali na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać masło i olej. Po rozpuszczeniu masła dodać wszystkie szalotki i wymieszać dobrze płaszcz. Włączyć ciepło na średnie. Doprawić solą i pieprzem. Nadal mieszając często tak, że szalotki gotować równomiernie.Po 5 lub 6 minutach szalotka powinna być dość miękka i zacząć karmelizować. Smak przypraw i dostosować w razie potrzeby. Zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej i dodaj ocet sherry. Nadal gotować i mieszać, aż ocet jest prawie zredukowana do zera i wchłania się w szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ocet SherryOcet Sherry
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
3
Dodać ¼ szklanki czerwonego wina i powtórzyć proces. Gdy szalotki stały się nieco  € œjammy†konsystencji usunąć je z patelni i przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać pozostałe ¼ szklanki wina na patelni do de-glazury. Gdy wszystkie kawałki cebuli poluzowały się z dna patelni, a wino zmniejszyło się do około 1 łyżki dodaj wywar. Kontynuuj zmniejszenie, aż około ½ szklanki czerwonego wina € œjusâ € pozostaje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wlać przez sitko i odstawić w ciepłe miejsce.Stek: wstępnie podgrzać piekarnik do 450 stopni F. wytrzyj patelnię, której użyłeś do szalotki, do sucha ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Umieść patelnię w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Niech robi się dobre i gorące, około 15 minut. Następnie ostrożnie wyjmij go z piekarnika i umieść na palniku ustawionym na duże ciepło. Stek posmarować lekko pozostałą oliwą i doprawić obficie szczyptą soli i czarnego pieprzu do smaku.Natychmiast umieść stek na środku gorącej, suchej patelni. Gotować 1 minutę bez ruchu. Obróć szczypcami i gotuj kolejne 30 sekund, a następnie włóż patelnię prosto do piekarnika na 3 minuty. Odwróć stek i gotuj przez kolejne 3 minuty. (Tym razem na średnio rzadkie steki. Jeśli wolisz średni, dodaj minutę do obu obrotów piekarnika.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Wyjąć stek z patelni, przykryć luźno folią i odpocząć przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Podawać w całości lub pokroić cienko i wachlować na talerzu. Stos Hojny pomoc glazurowanych szalotki na talerzu i niektóre zastrzeżone " jus " na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn