Patelnia zapiekana żeberka z glazurowanymi szalotkami

Patelnia zapiekana żeberka z glazurowanymi szalotkami
Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Mieszanka smaczne zdjęcie, szalotka, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bakłażan zapiekany z sosem maślanym, Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym, oraz Biała ryba z małż, pędów kapusty i śmietany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać patelnię żeliwną 10-12 cali na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać masło i olej. Po rozpuszczeniu masła dodać wszystkie szalotki i wymieszać dobrze płaszcz. Włączyć ciepło na średnie. Doprawić solą i pieprzem. Nadal mieszając często tak, że szalotki gotować równomiernie.Po 5 lub 6 minutach szalotka powinna być dość miękka i zacząć karmelizować. Smak przypraw i dostosować w razie potrzeby. Zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej i dodaj ocet sherry. Nadal gotować i mieszać, aż ocet jest prawie zredukowana do zera i wchłania się w szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Ocet SherryOcet Sherry
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Dodać ¼ szklanki czerwonego wina i powtórzyć proces. Gdy szalotki stały się nieco  € œjammy†konsystencji usunąć je z patelni i przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać pozostałe ¼ szklanki wina na patelni do de-glazury. Gdy wszystkie kawałki cebuli poluzowały się z dna patelni, a wino zmniejszyło się do około 1 łyżki dodaj wywar. Kontynuuj zmniejszenie, aż około ½ szklanki czerwonego wina € œjusâ € pozostaje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Wlać przez sitko i odstawić w ciepłe miejsce.Stek: wstępnie podgrzać piekarnik do 450 stopni F. wytrzyj patelnię, której użyłeś do szalotki, do sucha ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Umieść patelnię w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Niech robi się dobre i gorące, około 15 minut. Następnie ostrożnie wyjmij go z piekarnika i umieść na palniku ustawionym na duże ciepło. Stek posmarować lekko pozostałą oliwą i doprawić obficie szczyptą soli i czarnego pieprzu do smaku.Natychmiast umieść stek na środku gorącej, suchej patelni. Gotować 1 minutę bez ruchu. Obróć szczypcami i gotuj kolejne 30 sekund, a następnie włóż patelnię prosto do piekarnika na 3 minuty. Odwróć stek i gotuj przez kolejne 3 minuty. (Tym razem na średnio rzadkie steki. Jeśli wolisz średni, dodaj minutę do obu obrotów piekarnika.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Wyjąć stek z patelni, przykryć luźno folią i odpocząć przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Podawać w całości lub pokroić cienko i wachlować na talerzu. Stos Hojny pomoc glazurowanych szalotki na talerzu i niektóre zastrzeżone " jus " na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn