Patelnia zapiekana żeberka z glazurowanymi szalotkami
Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Mieszanka smaczne zdjęcie, szalotka, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bakłażan zapiekany z sosem maślanym, Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym, oraz Biała ryba z małż, pędów kapusty i śmietany dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać patelnię żeliwną 10-12 cali na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać masło i olej. Po rozpuszczeniu masła dodać wszystkie szalotki i wymieszać dobrze płaszcz. Włączyć ciepło na średnie. Doprawić solą i pieprzem. Nadal mieszając często tak, że szalotki gotować równomiernie.Po 5 lub 6 minutach szalotka powinna być dość miękka i zacząć karmelizować. Smak przypraw i dostosować w razie potrzeby. Zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej i dodaj ocet sherry. Nadal gotować i mieszać, aż ocet jest prawie zredukowana do zera i wchłania się w szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ocet Sherry
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Dodać ¼ szklanki czerwonego wina i powtórzyć proces. Gdy szalotki stały się nieco  € œjammy†konsystencji usunąć je z patelni i przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać pozostałe ¼ szklanki wina na patelni do de-glazury. Gdy wszystkie kawałki cebuli poluzowały się z dna patelni, a wino zmniejszyło się do około 1 łyżki dodaj wywar. Kontynuuj zmniejszenie, aż około ½ szklanki czerwonego wina € œjusâ € pozostaje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wlać przez sitko i odstawić w ciepłe miejsce.Stek: wstępnie podgrzać piekarnik do 450 stopni F. wytrzyj patelnię, której użyłeś do szalotki, do sucha ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Umieść patelnię w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Niech robi się dobre i gorące, około 15 minut. Następnie ostrożnie wyjmij go z piekarnika i umieść na palniku ustawionym na duże ciepło. Stek posmarować lekko pozostałą oliwą i doprawić obficie szczyptą soli i czarnego pieprzu do smaku.Natychmiast umieść stek na środku gorącej, suchej patelni. Gotować 1 minutę bez ruchu. Obróć szczypcami i gotuj kolejne 30 sekund, a następnie włóż patelnię prosto do piekarnika na 3 minuty. Odwróć stek i gotuj przez kolejne 3 minuty. (Tym razem na średnio rzadkie steki. Jeśli wolisz średni, dodaj minutę do obu obrotów piekarnika.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wyjąć stek z patelni, przykryć luźno folią i odpocząć przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Podawać w całości lub pokroić cienko i wachlować na talerzu. Stos Hojny pomoc glazurowanych szalotki na talerzu i niektóre zastrzeżone " jus " na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte