Patelnia Z Wołowiną Taco

Patelnia Z Wołowiną Taco
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj taco z wołowiną. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 540 kalorii. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 20 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, SOS picante, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Patelnia Z Wołowiną Taco, Wołowina Taco Rice Skillet, oraz Taco wołowina i Patelnia ziemniaczana.

Instrukcje

1
Gotować wołowinę w 10-calowej patelni na średnim ogniu, aż dobrze rumiane, mieszając często do oddzielenia mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wylać tłuszcz.
3
Wymieszać zupę, sos picante, woda i tortille na patelni i podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować przez 5 minut. Wymieszać mieszaninę wołowiny. Top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Sosu Pikantnego Lub Salsy1 Szklanka Sosu Pikantnego Lub Salsy
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wariacja smakowa: dla kremowej meksykańskiej patelni Fiesta, wymieszać 1/2 szklanki śmietany z zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wariacja smakowa: na patelni w stylu Ranchero, użyj tortille kukurydziane zamiast tortille mąki i rozdrobnionej mieszanki meksykańskiego sera zamiast Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniona Mieszanka Meksykańskiego SeraRozdrobniona Mieszanka Meksykańskiego Sera
Tortilla Z MąkiTortilla Z Mąki
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Podawać z mieszaną zieloną sałatką z włoskim sosem sałatkowym i kukurydzą na kolbie. Na deser podaj flan kupiony w sklepie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn