Patelnia Z Wołowiną Taco
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj taco z wołowiną. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 540 kalorii. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 20 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, SOS picante, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Patelnia Z Wołowiną Taco, Wołowina Taco Rice Skillet, oraz Taco wołowina i Patelnia ziemniaczana.
Instrukcje
Gotować wołowinę w 10-calowej patelni na średnim ogniu, aż dobrze rumiane, mieszając często do oddzielenia mięsa.
Wymieszać zupę, sos picante, woda i tortille na patelni i podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować przez 5 minut. Wymieszać mieszaninę wołowiny. Top z serem.
Wariacja smakowa: dla kremowej meksykańskiej patelni Fiesta, wymieszać 1/2 szklanki śmietany z zupą.
Wariacja smakowa: na patelni w stylu Ranchero, użyj tortille kukurydziane zamiast tortille mąki i rozdrobnionej mieszanki meksykańskiego sera zamiast Cheddar.
Podawać z mieszaną zieloną sałatką z włoskim sosem sałatkowym i kukurydzą na kolbie. Na deser podaj flan kupiony w sklepie.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.