Patelnia z piersi kurczaka Aglio e Olio
Pierś z kurczaka na patelni Aglio e Olio może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, bułka tarta, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wisienkę, można śledzić to danie główne z Świeże Bułeczki Wiśniowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Brokuły Rabe I KURCZAK Aglio Olio (z oliwą i czosnkiem), Aglio Olio, oraz Krewetki Aglio Olio dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka posypać 1/4 łyżeczki soli. Kurczak w mące.
Rozgrzać olej i masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Dodać czosnek; gotować 30 sekund.
Dodać kapary i papryki; gotować 30 sekund.
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż kurczak jest gotowy. Wymieszać z bułką tartą; gotować, aż ciecz zgęstnieje (około 1 minuty). Posmakuj sosu i w razie potrzeby dodaj pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Zdjąć z ognia; posypać natką pietruszki.