Meksykańska patelnia z dziczyzny może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 671 kalorii. Mieszanka wody, mielonej dziczyzny, mielonej dziczyzny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Meksykańska Zapiekanka Z Patelni, Patelnia Z Makaronem Meksykańskim, oraz Patelnia Meksykańska Cukinia.
Instrukcje
1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać dziczyznę i gotować, aż nie będzie już różowy, mieszając, aby rozbić. Wymieszać czosnek i cebulę, i kontynuować gotowanie, aż cebula zmięknie i stał się przezroczysty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziczyzna
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
W międzyczasie roztopić pozostałe 2 łyżki masła w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać w Hiszpańskiej mieszance ryżu, i gotować, aż lekko złoty, o 5 protokół. Wymieszać gotowaną dziczyznę, wodę, pomidory, salsę i fasolę; doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Wymieszać kukurydzę i kontynuować gotowanie, aż ryż będzie miękki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Dziczyzna
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Zęby Przyrodzenia
1 Pasek Skórki Z Cytryny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.