Patelnia z cukinią i kukurydzą
Patelnia z cukinią i kukurydzą może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 143 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, pieprz cytrynowy, do 2 ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Patelnia z cukinią i słodką kukurydzą, Patelnia Z Cukinią Słodką Kukurydzą Hash Egg, oraz Patelnia Orzo z cukinią, kukurydzą, fetą i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdą cukinię pokroić wzdłuż na ćwiartki. Cienko pokroić ćwiartki.
Roztopić masło z olejem roślinnym na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cukinię i czosnek, i smażyć 3 do 4 protokół.
Dodać kukurydzę i kolejne 3 składniki; gotować, często mieszając, 2 do 3 minut lub aż cukinia będzie miękka.
Posypać serem i bazylią; podgrzewać, aż ser się rozpuści.
* 2 filiżanki świeżych ziaren kukurydzy (około 4 kłosów) można zastąpić.