Żurawinowa patelnia wieprzowa to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 25g białka, oraz 9g tłuszczu. Za 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga żurawiny, oleju canolan, skórki limonki i kasztanów wodnych. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, który jest solidny. Podobne przepisy obejmują Żurawinowo-Balsamiczna Patelnia Wieprzowa, Skillet Cranberry Chicken, oraz Kurczak Na Patelni Żurawinowej.
Instrukcje
1
W misce wrzuć sok z limonki z jabłkami; odstawić. Na dużej patelni nieprzywierającej brązową wieprzowinę w 1 łyżce oleju.
Dodaj żurawinę, kasztany wodne, sok jabłkowy, brązowy cukier, kminek, skórkę z limonki, sól, pieprz i jabłka. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu przez 5-7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)