Patelnia Tamale Pie

Patelnia Tamale Pie
Patelnia Tamale Pie jest bezglutenowe danie główne. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, cebula, chili w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Chicken Tamale Pie, Patelnia Tamale Pie, oraz Patelnia Tamale Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 11-do 12-calowej patelni żaroodpornej (2 do 3 cali. Głębokie, 2 1/2-do 3-quart pojemność) na dużym ogniu, wymieszać cebulę, Wołowina, Chili w proszku, i nasiona kminku, aż wołowina jest rozdrobnione i lekko rumiane, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Nasiona KminkuNasiona Kminku
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj pomidory (w tym soki), kukurydzę i oliwki; doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
OliwkiOliwki
KukurydzaKukurydza
3
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
4
W międzyczasie, w misce, ubij razem jajko, białko jaja, 1/2 szklanki sera, mleko, mąka kukurydziana, proszek do pieczenia i 1/4 łyżeczki soli, aż dobrze wymieszane (mieszanina będzie cienka).
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Białka JajBiałka Jaj
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
SerSer
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać równomiernie na gorącą mieszaninę mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
6
Posypać równomiernie pozostałym 1 szklanką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
7
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 400, aż wierzch będzie jędrny po delikatnym dotknięciu, około 15 minut. Porcje wyjąć dużą łyżką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn