Przepis na patelnię Taco jest gotowy w około 30 minut i jest zdecydowanie super bezglutenowe opcja dla miłośników meksykańskiego jedzenia. To danie główne ma 535 kalorii, 24g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,89 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka śmietany, smażonej fasoli, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 37%, to danie nie jest takie niesamowite. Patelnia Taco, Patelnia Taco, oraz Patelnia Taco są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj fasolę, papryczki chili i czosnek w proszku; gotuj, aż się rozgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W małej misce wymieszaj śmietanę, kminek i chili w proszku; rozprowadzić na mieszance wołowej. Na wierzch z pomidorem, oliwkami i zielonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe to świetny wybór na Tacos. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir